- COED (18-09-09) -

DESCRIPCIÓ

El primer dia de classe de Comunicació oral, escrita i digital la professora Mª Lluïsa Cirera ens va repartir a cadascú el pla docent del mòdul que englobaria Gestió de la informació i TIC i Comunicació oral, escrita i digital anomenat Processos i contextos educatius II.

Va llegir els objectius, continguts, etc... de la seva assignatura i seguidament passà a explicar el calendari de feines per aquest semestre. Concretament feines com: a finals d'octubre entregar unes fitxes sobre el llibre Com parlar bé en públic, recitació de poemes cap al novembre, debats en grup i per acabar exposicions sobre El territori que serian avaluades pels professors del mòdul, tant la Lluïsa com el professor de GITIC Xavier Àvila. A continuació explicà que creariem un blog a GITIC i l'hauriem de renovar sovint ja que formaria part de la nota del mòdul en general.

Desprès de donar-nos tota aquesta informació, vam descriure'ns nosaltres mateixos i el títol va ser Qui sóc jo?, alguns la llegiren i més endavant la vam entregar. Per últim ens va informar sobre la descripció que hauriem de fer a un company o companya amb el títol Qui ets tu?.


REFLEXIÓ

Després de tota la recitació d'informació s'em va fer amena la descripció, ja que m'estava agobiant una mica amb tant treball. La Lluïsa ens va fer veure que les descripcions eren molt variades i allò era riquesa linguïstica, cosa positiva. És clarísim que el català és molt important per la nostra futura feina com a professors i el domini d'aquesta és essencial, haurem de treballar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario