- COED (04-12-09) -

DESCRIPCIÓ

Vàrem continuar amb les recitacions de 2 minuts fins la Mónica Gutierrez.

Pel que fa als debats: un estava dedicat al tema de l'escolarització fins els 18 anys. L'equip en contra deia que hi hauría més fracàs escolar amb això i s'hauria d'adquirir molt més professorat. Remarcaven que no era la solució afegir dos anys més que actualment hi ha molta frustració escolar tant per part de mestres com d'alumnes. L'equip a favor comenta que es volia més formació pel futur món, que és requereix més flexibilitat laboral i que es poden aportar ajudes en cas de problemes. Els alumnes seràm capaços d'autovalorar-se i a més hi haurà un aument de demanda de professors.
L'altra debat va tractar sobre la informatització a les aules. L'equip a favor remarcava la motivació que podríen adquirir els alumnes per tant major formació escolar, aconseguirien una major capacitat intel·lectual, autonomia i millors notes.
L'equip en contra creia que això només formaria més problemes al mestre, que potser hi hauria més motivació, si, però per altres coses, no hi hauria atenció a classe.


REFLEXIÓ

Em va tocar recitar aquest dia, proximament faré una entrada dedicada a la meva recitació que s'em va fer molt díficil, ja explicare amb més detalls.
Segons el primer debat la meva opinió seria en contra d'aquesta escolarització fins els 18 anys, qui vol estudiar i té possibilitats, estudia. Estic totalment en contra de la informatització a TOTES les aules, no vull que és perdi l'interès per l'informatica però que no es fagin classes amb portàtils o ordinadors, només algun exercici fora de la rutina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario