-METÀFORES DE CROOK-


A classe vàrem fer quatre experiències d'aprenentatge:

1- Un dictat utilitzant el Word. Desprès cadascú canvia de lloc i assenyala (amb el marcador groc) els llocs del text del company on creu que hi ha faltes d'ortografia. A continuació cadascú torna al seu text i assenyala en vermell les correccions que fa sobre el que el company li ha assenyalat i en blau els fragments que el company li ha assenyalat i ell creu que ja està bé.

L'ordinador com a eina: el word ens permet grans possibilitats de modificacions en els nostres textos i es pot convertir en una eina diària molt útil.


2- Baixem la demo del programa Crayon Physics hi juguem una estona, tot fent que la rodona s'acosti a l'estrella en cada pantalla.

L'ordinador com a simulador: amb aquest programa, l'usuari pot anar dibuixant amb llibertat imaginària per aconseguir el seu objectiu, així interactua seguint la llei de la gravetat.



3 – Anem a la Zona Clic i executem l'activitat "Utillatge químic"

L'ordinador com a tutor: el programa dona una sèrie d'informació a l'usuari, després el receptor ha de fer una sèrie d'exercicis a la vegada que el programa el corregeix.


4 – Finalment comentem el llenguatge Logo.

L'ordinador com a alumne: aquest programa consisteix en donar les ordres de direcció que vulguis a una tortuga i aquesta al seu pas dibuixarà una linia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario