- COED (11-12-09) -

DESCRIPCIÓ


La professora Lluïsa Cirera va començar la classe comentant que només es realitzaria un debat i va fer unes pinzellades a temes pendents.

A continuacio es van recitar els poemes, llegendes, etc.

Tot seguit vaig iniciar amb el meu grup el debat. Nosaltres el dedicavem al nou calendari escolar. L'equip a favor del que era capitana vam remarcar l'oportunitat que ens donava aquest calendari per anivellar-nos amb la resta d'Europa, la millor organització familiar que aconseguiriem amb això i vàrem explicar una bona experiència dins l'escola francesa. L'equip en contra va argumenta que a causa de la crisi que estem passant no podem preparar aquest calendari, és inadecuat per la situació que estem vivint i molta falta de temps. Van explicar que la gran causa d'aquest enrederiment va ser la Dictadura Franquista respecte a l'educació i que aquest calendari no ajudaria a les families, sinó que adectarien a més als mestres i significaria més cost econòmic per les activitats extraescolars dels alumnes.



REFLEXIÓ

Les recitacions són molt més relaxades.

Pel que fa el nostre debat, encara que era capitana a favor, estic en contra d'aquest calendari, sería massa complicat cambiar tot, simplement és que cambiar el calendari escolar practicament es cambiar una bona part de la societat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario