-REFLEXIÓ SOBRE TÒPICS-



REFLEXIÓ I COMENTARI SOBRE ALGUNS TOPICS:

  • tòpic 1: Una imatge val més que mil paraules

    Endintsant-nos dins el món de les comunicacions, les imatges són imprescindibles per verificar aquella noticia i dona més confiança al lector sobre el que se esta dient és veritat, sempre i quan no estigui retocada per crear confusions.


  • tòpic 2: Davant de la televisió, el receptor és passiu

    Està clar que quan veiem la televisió nosaltres només reben informació sigui veritat o no, només estas receptiu. Això no vol dir que després no puguem fer un debat o una reflexió d'allò adquirit.


  • tòpic 3: La violència vista a la televisió o al cinema, genera violència

    Depèn de la maduresa psicològica de cada persona. No hi estic d'acord. Si una persona és violenta és per naturalesa no perque hagi vist milers de pel·lícules violentes. Moltes noticies són sobre la violència que generen els videojocs... però als nens! Que pot ser que ho hagin confòs amb la realitat i el deure dels pares és donar-los a entendre que allò només és ficció.


  • tòpic 4: La televisió és un mitjà generador de "modes"

    La televisió sempre remarca les novetats, allò que ens pot interessar i moltes vegades ho aconsegueixen, és un bon estimulador de modes i tendències de tot tipus.


  • tòpic 5: La televisió és una finestra oberta a la realitat

    La televisió amb els telediaris, els documentals, reportatges, etc... ensenyen molt món que desconeixem.


  • tòpic 6: Els mitjans de masses insensibilitzen les consciències

    Sobretot els telediaris són experts en posar noticíes negatives de tot el món, tant si són guerres, com morts, com problemes, etc... No hi ha ni un sol dia que no escoltem per la radio o al televisió alguna d'aquestes males noticies per això es podem convertir en una cosa rutinaria, en altres paraules, que ens acostumem a elles com quelcom normal.








No hay comentarios:

Publicar un comentario